Partners

ABUS

Familjeföretaget ABUS grundades 1924 i Tyskland och har idag vuxit till en av världens största och ledande tillverkare av hänglås, cylindrar och beslag. ABUS samtliga produkter kännetecknas av mycket hög kvalitet och precision.
Hemsida

ASSA AB

ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder.
Hemsida

Axema

Axema utvecklar kodlås, porttelefoner och passersystem i teknikens framkant. Målsättningen är med användarvänliga produkter, kunskap och hög servicenivå överträffa kundernas förväntningar.
Hemsida

Bewator

Security Products (tidigare Bewator) är en division i Building Technologies inom Siemens AB. Med lång erfarenhet och tradition av innovativa säkerhetslösningar, erbjuder vi spjutspetsteknologi inom områdena passerkontroll och integrerade säkerhetssystem.
Hemsida

Dorma

DORMA:s produkter är uppdelade i fem divisioner: Dörrstängare, Automatik, Glas, Säkerhet och Utrymning samt Mobila väggar. Huvudproduktionen sker i Europa, Singapore, Malaysia, Kina samt Nord och Syd Amerika. 
Ungefär 6 600 medarbetare arbetar i DORMA koncernen.
Hemsida

EVVA Salto

EvvaSalto Access strategi och strävan är att kunna leverera en komplett produktportfölj inom beslag och säkerhetsprodukter i och omkring dörren. EvvaSalto är ett försäljningsbolag, som distribuerar produkterna via rikstäckande återförsäljare.
Hemsida

GEZE

GEZE är en världsledande tillverkare av manuella och automatiska dörr och fönsterteknologisystem, såsom dörr- och fönsteröppnare, dörrstängare, automatiska dörrsystem, komfort och rökventilation, skjutdörrsbeslag och helglaslösningar mm. 
Hemsida

Infralogic

Infralogic är en värdeadderande distributör och grossist med yrkesbutik i Sundbyberg, Stockholm. Infralogic verkar inom områdena infrastruktur Data & Tele samt CATV / Digital-TV och Säkerhet och försäljning sker endast genom våra ÅF.
Hemsida

Milleteknik

Inom affärsområdet reservkraft skall Milleteknik erbjuda strömförsörjnings- och reservkraftsystem till företag och verksamheter som är beroende av ett tillförlitligt elsystem så att de kan känna trygghet och minimera risken för driftstörningar vid elavbrott.
Hemsida

Myloq

MYLOQ är ett kreativt och snabbt växande företag som utvecklar och förser marknaden med nya unika kvalitetsprodukter inom området lås och beslag.
 

RCO

RCO:s affärsidé är att skapa en trygg och säker miljö inom företag, förvaltningar och bostäder. Detta gör vi genom att utveckla, tillverka och, via ett brett nät av återförsäljare och bearbetning av slutkunder, sälja elektroniska produkter och system för nyckelfri låsning av dörrar och portar.
Hemsida

 

Alla priser visas inklusive moms
Välkommen,

vänligen välj det som passar dig bäst: